Home » Combinatiedeals

Wat is er nu mooier dan een voetbalreis naar Engeland te maken en direct 2, 3 of zelfs 4 wedstrijden te bezoeken? Mocht jouw favoriete combinatiereis er niet bij staan, dan maken we ook graag een voetbalreis op maat, ook is het uiteraard mogelijk om je reis korter of langer te maken. Op deze wijze met meerdere Engelse voetbalwedstrijden kan je je voetbalreis naar Engeland nog mooier maken met Jouwvoetbalreis.nl! 

Vul hiervoor onderaan de pagina het contactformulier in. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte voor je.

TIPS JOUWVOETBALREIS.NL:

COMBINATIEWEDSTRIJDEN

* Bij de richtprijs inbegrepen: wedstrijdticket, hotelovernachting(en) en vliegreis. De richtprijzen zijn per persoon en zijn inclusief btw. De wedstrijddata en het vermelde tijdstip zijn onder voorbehoud. De organisatie van de Premier League maakt doorgaans 6-8 weken van te voren de definitieve wedstrijdgegevens bekend.

Je kunt je Engelse voetbalreis ook zonder vliegreis boeken. Of als je langer in Engeland wilt blijven dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt dit aangeven bij extra wensen. Wij controleren de beschikbaarheid van wedstrijdticket, hotel en vliegreis pas nadat wij een offerte-aanvraag hebben ontvangen. Dus wees er snel bij!

Heb je interesse in 1 van de wedstrijden van de week of in de combinatie voetbalreis vraag hier dan eenvoudig een offerte aan. Geef hierbij a.u.b. zoveel mogelijk je voorkeuren aan dan kunnen wij een offerte geheel naar jouw wensen maken! 

Op elke offerte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

U ontvangt onze offerte via e-mail.

Wij gebruiken alleen uw telefoonnummer als we vragen hebben om uw offerte te kunnen maken.