Home » Engeland Championship » Rotherham United

Rotherham United Engeland voetbalreizen (championship)

vanaf €229,00 p.p.* inclusief retourvlucht en hotelovernachtingen bezoek jij al een wedstrijd van Rotherham united

Thuiswedstrijden Rotherham United Wedstrijddatum Aanvangstijdstip Aantal reisdagen

*Wedstrijd nog niet vastgesteld.

*De wedstrijddata en het vermelde tijdstip zijn onder voorbehoud. De organisatie van de Championship maakt doorgaans 6-8 weken van te voren de definitieve wedstrijdgegevens bekend. Zodra de wedstrijddata is vastgesteld is het ook mogelijk om een 2-daagse voetbalreis te boeken.

Mocht jouw Engelse voetbalwedstrijd naar de Championship er nog niet tussen staan? Geen probleem! Neem contact op met Jouwvoetbalreis.nl en we geven je meer informatie of maken een passende offerte.

Je kunt je Engelse voetbalreis ook zonder vliegreis boeken. Of als je langer in Engeland wilt blijven dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt dit aangeven bij extra wensen. Wij controleren de beschikbaarheid van wedstrijdtickets, hotel en vliegreis pas nadat wij een offerte-aanvraag hebben ontvangen. Dus wees er snel bij! 

 

VRAAG HIERONDER EEN GRATIS OFFERTE AAN

Op elke offerte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

U ontvangt onze offerte via e-mail.

Wij gebruiken alleen uw telefoonnummer als we vragen hebben om uw offerte te kunnen maken.

Engeland VOETBALREIZEN CHAMPIONSHIP. COMBINATIETIPS ROTHERHAM UNITED: 

CLUBPROFIEL ROTHERHAM UNITED

Rotherham United is vast niet één van die voetbalclubs uit Engeland waaraan je denkt als je een Engelse voetbalreis wilt maken. Deze club heeft echter alles om de voetbalfan te verassen. Deze club kan je ideaal combineren met andere grotere Engelse voetbalclubs uit de regio. Als je het stadion wilt bezoeken is de kans aanwezig dat je een persoonlijke rondleiding krijgt van één van de medewerkers. Ook is er een fanshop bij het stadion. Rotherham is gelegen tussen steden als Leeds, Doncaster, Barnsley, Huddersfield, Nottingham en Sheffield. Ook in het grotere Manchester zit je binnen anderhalf uur. Rotherham telt bijna 118.000 inwoners.

Er werden door Rotherham United tot nog toe 3 kampioenschappen behaald, alleen in League One en in League Two. Eenmaal bereikte de club een finaleplaats in het Engelse League Cup toernooi. In 1961 was echter Aston Villa uit Birmingham te sterk.

Sinds 2012 speelt de club zijn wedstrijden in het New York Stadium. Dit mooie kleine onderkomen biedt plaats aan ruim 12.000 toeschouwers en is gelegen vlakbij het treinstation. Mede dankzij het nieuwe onderkomen zijn de prestaties van de club de laatste jaren alsmaar beter geworden. Tussen 2006 en 2013 kwam Rotherham United uit in de Engelse League Two (vierde voetbalniveau van Engeland). Ook eind jaren'90 van de vorige eeuw speelde de club op dit niveau. Na de promotie in 2013 speelde Rotherham United in de League One. In het seizoen 2013/2014 werd de club knap vierde en promoveerde het via de play-offs naar de Championship. Daarna eindigde de club tweemaal op plaats 21. In 2017 degradeerde de club om een jaar later weer te promoveren via de play-offs naar de Championship. Shrewsbury Town en Scunthorpe United werden verslagen.

Wil jij een keer is een andere Engelse voetbalclub bezoeken dan de topclubs of wil je een gecombineerde voetbalreis maken? Waarom geen bezoekje brengen aan Rotherham. Bij Jouwvoetbalreis.nl kan het...