Home » Engeland Premier League

VOETBALREIZEN PREMIER LEAGUE

 

Voetbalreizen naar Engeland zijn al jaren heel populair en voor veel jonge voetbalfans een jongensdroom. Wil je naar een wedstrijd van een Engelse topclub? Of kies je juist voor een kleinere club en wil je kennismaken met de typisch authentieke Engelse voetbalsfeer in een ouder stadion. Die authentieke sfeer vind je vooral in de Championship (2e niveau). Bij Jouwvoetbalreis.nl bieden we beide mogelijkheden aan.

 

Wij bieden goedkope voetbalreizen aan naar alle clubs uit de Premier League en uit de Championship. Mocht je toch liever een voetbalreis maken naar bijvoorbeeld een League One (3e niveau) of League Two (4e niveau) club, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef hierbij je voorkeuren aan zodat we een passende offerte kunnen maken geheel naar jouw wensen. Of je nu een voetbalreis met of zonder vliegreis wilt boeken, alles is mogelijk. Op het offerte aanvraagformulier kan je ook je voorkeur aangeven voor de verschillende accommodaties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 3 sterrenhotel. Een goedkopere optie is met bed en breakfast.

 

 Wekelijks selecteren wij een voetbalreis van de week voor de Championship en Premier League. Bekijk deze hier

 

Bij Jouwvoetbalreis.nl is het ook mogelijk om een combinatiereis te maken. Hierbij bezoek je twee of zelfs meer wedstrijden in één voetbalreis. Een stad als Londen leent zich hier uitstekend voor, met zijn vele professionele voetbalclubs. Er zijn ook andere steden en regio’s waar dit goed mogelijk is. Klik hier voor het wedstrijdaanbod van de combinatiereizen.

 

Boek vandaag nog jouw voetbalreis naar Engeland, en beleef een fantastisch voetbalweekend! Heb je speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten, wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke voetbalreis van te maken. Jaarlijks bezoeken wij zelf ook een aantal wedstrijden in Engeland om je het beste advies te kunnen geven.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van onze laatste speciale aanbiedingen.

Maximaal 1 mailing per maand