Home » Info » Hoe boek ik mijn voetbalreis?

Hoe boek ik mijn voetbalreis?

 

Mocht je interesse hebben in een voetbalreis,  vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op de clubpagina van een club. Je kunt op het offerte formulier al je specifieke wensen aangeven. Zo kunnen wij een offerte voor je opmaken geheel naar jouw wensen.

Akkoord gaan met de offerte

Na de aanvraag sturen wij je binnen 24 uur via email de offerte toe.

In de email sturen we je een link mee naar de offerte pagina op onze website. Op deze pagina vul je al je gegevens in en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

De Betaling

Alle voetbalreizen van Jouwvoetbalreis.nl vallen onder de STO-reisgarantie. Dit is een garantie voor jouw als reiziger dat als wij failliet zouden gaan je reis wel door kunt gaan of dat je je geld terug krijgt. Je maakt het geld voor de voetbalreis niet aan ons over maar aan Certo Escrow. Dit is de betaaldienst van STO-reisgarantie. Certo Escrow houdt de zorg over jouw gestorte geld voor de voetbalreis totdat de gehele reis is voltooid, vervolgens wordt het geld overgemaakt aan Jouwvoetbalreis.nl.

Hier vindt je meer informatie over de STO-reisgarantie. Na het invullen van al je gegevens op onze website ontvang je via email een betaalverzoek van Certo Escrow. Nadat wij de bevestiging hebben ontvangen van Certo Escrow dat de betaling is voldaan gaan wij de voetbalreis boeken.

Geldigheid offerte

De offerte is geldig t/m de datum die vermeld staat in de email die je ontvangt na de offerte aanvraag. Mocht je na het verstrijken van de datum toch de voetbalreis nog willen boeken dan is dat uiteraard mogelijk. Vraag dan opnieuw een offerte aan op de clubpagina of stuur een email naar info@jouwvoetbalreis.nl. Wij maken dan opnieuw de offerte voor je op met de actuele prijzen.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u uiterlijk één à twee weken voor het evenement uw reisbescheiden en de eventuele tickets in huis.

 

Waarom Jouwvoetbalreis.nl