Home » Info » Over ons

Over ons

 

Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij, Mike en Stef, samen voor de eerste keer op voetbalreis gegaan. Als twee fanatieke voetbalfans was de keuze direct duidelijk, wij wilden een voetbalreis naar Engeland maken!

De eerste reis beviel zo goed dat we sindsdien elk jaar weer op voetbalreis zijn gegaan. En uiteraard naar Engeland. We zijn sindsdien ook wel eens afzonderlijk naar een voetbalwedstrijd gegaan. Mike met zijn vriendin, of ik met mijn broers en vader naar bijvoorbeeld een wedstrijd in Spanje, Duitsland of Italië. Maar deze wedstrijden konden bij lange na niet tippen aan de geweldige Engelse voetbalsfeer in en rondom de stadions.

 

Wij proberen tijdens onze voetbalreizen altijd zo veel mogelijk wedstrijden en voetbalstadions te bezoeken om het uiterste uit onze voetbalreis te halen. Meestal bezoeken we per reis dan 3 wedstrijden.

 

Naast het bezoeken van wedstrijden gaan we ook vaak langs de stadions. Naast een wedstrijd is er bij  veel clubs (met name de grotere) in de omgeving de gelegenheid om een stadiontour te doen. Op de sites van de grotere clubs staan vaak de datums en het tijdstip van een stadiontour. die kan je vaak direct via hun site boeken. Hierbij kunnen we je uiteraard ook helpen. Let op: op wedstrijddagen is er vaak geen stadiontour bij een club.

De op papier kleinere voetbalclubs uit Engeland bieden vaak geen stadiontour aan. Toch is het vaak de moeite waard om zomaar naar het stadion te gaan en bij de receptie te vragen of je het stadion mag bekijken. Vaak zijn de mensen achter de balie blij verrast dat een toerist hun club komt bezoeken. Als er geen stadiontour is wil de club je soms best verder helpen zodat je het stadion  toch kan bekijken. Iemand van de club loopt dan een rondje met je mee door het stadion. Dit levert vaak leuke gesprekken op en een leuk inkijkje bij een club waar je anders niet binnen had kunnen komen.

 

Door de jaren heen zijn we er achter gekomen dat het soms erg lastig kan zijn om zelf aan wedstrijdkaartjes te komen. En het aanbod aan hotels in de grote steden is vaak niet goed te overzien. In de eerste jaren is het hierdoor bij ons ook wel eens goed fout gegaan. Zo hebben we wel eens kaartjes gekocht op een op het oog betrouwbare website. Maar bij het stadion aangekomen bleken de kaartjes niet geldig. Ook is het wel eens voorgekomen dat we een hotel hadden geboekt waar op de website aangegeven werd dat het hotel in het centrum lag. Maar aangekomen in de stad bleek dat het vanaf het centrum meer dan een half uur rijden was naar het hotel. Het lag bovendien langs een drukke weg zonder mogelijkheden voor openbaar vervoer.

 

Door onze jarenlange ervaring met het boeken van hotels en wedstrijdtickets weten we precies waar we goed op moeten letten voor een ideale voetbareis. Wij van Jouwvoetbalreis.nl willen je de ultieme Engelse voetbalbeleving bezorgen en we doen er alles aan om je zonder zorgen te laten genieten van een schitterende en compleet verzorgde voetbalreis.

 

Op onze website staat een uitgebreid aanbod aan voetbalreizen. Wij bieden vrijwel geen voetbalreizen aan naar de topwedstrijden van de grotere clubs uit de Premier League. De reden hiervan is dat er maar weinig aanbod van tickets is bij onze partners. En die wedstrijdkaartjes zijn vaak onbetaalbaar. Wij zijn van mening dat dat niet bij onze website past, omdat wij er naar streven om voetbalreizen aan te bieden die betaalbaar zijn. Onze ervaring is dat de typisch Engelse voetbalsfeer juist bij de "kleinere clubs"  het meest aanwezig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Fulham, QPR of Leeds United.

 

Staat je ideale voetbalreis niet op onze site of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je om er een onvergetelijke reis van te maken. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Mike en Stef (Jouwvoetbalreis.nl)