Home » Info » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Kan ik ook losse wedstrijdkaartjes kopen bij jouwvoetbalreis.nl?

Wij bieden geen losse wedstrijdkaartjes aan. Mocht je je voetbalreis zonder vlucht willen boeken dan is dat wel mogelijk. Wij zijn wettelijk verplicht een wedstrijdkaartje plus overnachting aan te bieden.

 

Hoe ontvang ik mijn wedstrijdtickets?

Bij ons kun je je wedstrijdtickets op 3 manieren ontvangen:

1. Je ontvangt een e-ticket via email. Deze kan je eenvoudig uitprinten voordat je op reis gaat.

2. De tickets worden bij het hotel voor je klaargelegd. De tickets worden uiterlijk om 11.00 op de wedstrijddag afgeleverd of vaak al eerder. Als je incheckt worden de tickets meestal al direct overhandigd. Deze bezorgmethode werkt uitstekend en wordt veel toegepast in onze branche.

3. De tickets zijn af te halen bij de ticketoffice van de voetbalclub. Voordat je op reis gaat krijg je een voucher mee die je bij de ticketoffice dient in te wisselen. Bij de voucher sturen we je altijd alle benodigde informatie mee over het omwisselen.    

Het is verschillend per voetbalclub en hotel hoe je je voetbaltickets ontvangt.

 

Kunnen we groepskorting krijgen?

Bij groepen vanaf 8 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Wij bekijken de mogelijkheden.

Is de voetbalreis inclusief of exclusief btw?

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Zijn er extra kosten?

Nee al onze prijzen zijn altijd inclusief toeslagen en belastingen. Wij brengen ook geen reserveringskosten of boekingskosten in rekening.

 

Hoe kan ik betalen bij Jouwvoetbalreis.nl?

Op onze site kan je direct je voetbalreis boeken geheel veilig via iDEAL, Creditcard of PayPal.

 

Hoe lang is een offerte geldig?

De offerte is geldig t/m de datum die vermeld staat in de email die je ontvangt na de offerte- aanvraag. De geldigheid van de offerte is afhankelijk van meerdere factoren. Mocht je na het verstrijken van de datum toch de reis nog willen boeken dan is dat uiteraard mogelijk. Vraag dan opnieuw een offerte aan op de clubpagina of stuur een email naar jouwvoetbalreizen.nl. Wij maken dan opnieuw de offerte voor je op met de actuele prijzen.

 

Zijn de prijzen op de website per persoon?

Alle prijzen op onze site zijn per persoon maar zijn gebaseerd op een boeking van minimaal twee personen.

 

Mag ik bagage meenemen in het vliegtuig?

Elke passagier mag 1 stuk handbagage meenemen aan boord van het vliegtuig. De maximale afmetingen zijn meestal L55xB35xH25 cm, met een maximaal gewicht van 10kg. Wil je de exacte afmetingen weten dan kun je dat opzoeken via de website van de vliegmaatschappij. Mocht je een extra koffer willen bij boeken dan is dat mogelijk, geef dit dan aan op het offerte formulier. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Is het ontbijt inbegrepen bij het hotel?

Meestal zijn onze voetbalreizen inclusief ontbijt. Soms is de beschikbaarheid van hotels zeer laag, in dit geval boeken wij hotels zonder ontbijt. Op de offerte geven wij altijd aan of het ontbijt is inbegrepen of niet.

 

Kan ik een geboekte reis annuleren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk, Wij raden je daarom altijd aan om je reis met een kortlopende-annuleringsverzekering af te sluiten. Met een kortlopende annuleringsverzekering heb je in bijzondere gevallen (ongeval, ziekte, sterfgeval etc.) de mogelijkheid om je voetbalreis te annuleren. Daarnaast is het ook zeker aan te raden om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Bij een kortlopende reisverzekering ben je ook verzekerd voor ongevallen, rechtsbijstand, diefstal en geneeskundige kosten. Let op: in veel gevallen hebben mensen zelf al een reis-annuleringsverzekering.

 

Is het mogelijk één van de reisdeelnemers te vervangen door iemand anders?

De hotelreservering en de wedstrijdtickets zijn in de meeste gevallen zonder extra kosten te wijzigen. Voor een vlucht gelden echter vaak wijzigingskosten bij de luchtvaartmaatschappij. Iedere situatie is uniek, dus neem indien gewenst zo snel mogelijk contact met ons op voor de actuele mogelijkheden en eventuele kosten.

 

Krijgen kinderen korting?

De inkoopkosten van voetbalreizen zijn voor volwassenen en kinderen gelijk. Wij kunnen dus helaas geen kinderkorting bieden.

 

Hoe boek ik mijn voetbalreis?

 

Mocht je interesse hebben in een voetbalreis vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op de clubpagina van een club. Je kunt op het offerte formulier al je specifieke wensen aangeven. Zo kunnen wij een offerte voor je opmaken geheel naar jouw wensen.
 
Na de aanvraag sturen wij je binnen 24 uur via email de offerte toe.
In de email sturen we je een link mee naar de offerte pagina op onze website. Op onze site kan je direct je voetbalreis boeken geheel veilig via iDEAL, Creditcard of PayPal.
De offerte is geldig t/m de datum die vermeld staat in de email die je ontvangt na de offerte aanvraag. Mocht je na het verstrijken van de datum toch de reis nog willen boeken dan is dat uiteraard mogelijk. Vraag dan opnieuw een offerte aan op de clubpagina of stuur een email naar info@jouwvoetbalreizen.nl. Wij maken dan opnieuw de offerte voor je op met de actuele prijzen.
 
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u uiterlijk één à twee weken voor het evenement uw reisbescheiden en eventueel tickets in huis.

Kan ik ook vervroegd inchecken?

Vele hotels hanteren een inchecktijd ergens tussen 13.00 en 14.00. Je zult in veel gevallen al iets eerder aankomen. Meestal zijn er al kamers gereed en kun je je spullen toch al meteen op je kamer leggen. Het hotel is hierbij echter afhankelijk van het uitchecken van de gasten voor je om tijdig de kamers schoon te maken. Mocht je kamer nog niet beschikbaar zijn, kun je je spullen in bewaring geven bij de hotelreceptie. Als je later terug keert (soms pas na de wedstrijd) kun je je spullen weer ophalen.

 

Kan ik ook telefonisch boeken?

Het niet mogelijk telefonisch te boeken. Dit doen we om fouten in de persoonsgegevens te voorkomen.

 

Hoe komt het dat de aankomsttijd van de vlucht nagenoeg gelijk is aan de vertrektijd?

Alle vluchttijden zijn lokale tijden. Vanwege het uur tijdsverschil met Engeland zijn vertrek- en aankomsttijden daar zowat gelijk. Een voordeel op de heenreis, en een (klein) nadeel op de terugreis. Het tijdstip van de wedstrijd op het wedstrijdticket en op onze website staat ook altijd in de lokale tijden.

 

Wat gebeurt er als een wedstrijd verzet word? 

Soms kan het voorkomen dat een wedstrijd verzet word i.v.m. uitzendrechten of verplichtingen van een voetbalclub (zoals een wedstrijd in de FA Cup, Champions League of de Europa League). Heel vaak valt de wedstijd dan nog binnen de duur van je voetbalreis. Wij stellen de reizen altijd zo samen dat we een zekere marge hebben waarbinnen de wedstrijd verplaatst kan worden. Mocht het toch gebeuren dat de wedstrijd buiten de reis valt dan zorgen wij ervoor dat je de wedstrijd alsnog kan bezoeken. Hiervoor hanteren we de Jouwvoetbalreis.nl wedstrijdgarantie. Bekijk Hier de voorwaarden.

 

Heeft de reiziger recht op herroepingsrecht?

 

Op alle reizen van Jouwvoetbalreis.nl is geen herroepingsrecht van toepassing omdat onze reizen diensten zijn betreffende logies, vervoer en/of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Deze diensten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

 

Heb je een klacht?

Wanneer je een klacht hebt of als je het ergens niet mee eens bent? Meld het ons dan via info@jouwvoetbalreis.nl. We zijn steeds bezig om onze diensten te verbeteren en jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je klacht of vraag vlot af te handelen. Wij zullen in ieder geval binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht reageren.

 

Geschillencommissie

Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht, dan kan je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).