Home » Info » Wedstrijdgarantie

Helaas komt het zo nu en dan voor dat wedstrijden worden verplaatst. Wedstrijden kunnen tot enkele weken voor aanvang worden verplaatst of de aanvangstijd van de wedstrijd kan worden veranderd i.v.m. uitzendrechten of vanwege Europese verplichtingen en/of bekerwedstrijden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat wedstrijden worden verplaatst van zaterdag naar zondag of andersom. Ook kunnen wedstrijden van dinsdag naar woensdag worden verplaatst en andersom. Daarom bieden wij onze voetbalreizen in het weekend altijd standaard met minimaal 2 overnachtingen aan. Je vliegt op zaterdag heen en op maandag weer terug. Hierdoor word de kans heel klein dat de voetbalwedstrijd buiten uw reis valt.

Mocht het toch gebeuren dat de wedstrijd door de verplaatsing buiten uw geboekte voetbalreis valt.

Dan lossen we dit uiteraard voor u op!

De kosten van het wijzigen van de vlucht zijn geheel voor rekening van Jouwvoetbalreis.nl. Eventuele kosten door extra overnachting(en) zijn voor rekening van de klant.

 

Wij zullen in dit geval uw reis gaan aanpassen zodat de wedstrijd toch bezocht kan worden. Wij passen uw heen-of terugreis aan, maar niet beiden. Dit betekent meestal een verlenging van uw verblijf.

 

De garantie geldt alleen vanwege een verplaatsing in het wedstrijdschema. Als de wedstrijd naar een geheel andere datum wordt verplaatst zijn de wijzigingskosten voor uw rekening. Hiervoor kunt u zich echter verzekeren middels onze annuleringsverzekering.

 

Bij het veranderen van het tijdstip van de aftrap van de wedstrijd bepalen wij of dat het nodig is om uw reisschema aan te passen. Hierbij hanteren wij de regel dat er altijd minimaal 2,5 uur moet zitten tussen de verwachte landing en de aftrap van de wedstrijd. Dit is in onze ervaring redelijkerwijs voldoende om op tijd bij de wedstrijd te zijn. Als er meer dan 2,5 uur tussen zit kunnen we de vlucht desondanks omzetten als u dat wenst, maar dan zullen we u om een eigen bijdrage vragen.

 

Bij een verplaatsing van de wedstrijd regelt Jouwvoetbalreis.nl altijd het omzetten van de vlucht en de eventuele extra hotel overnachting(en). Wij proberen om uw hotel te handhaven maar zijn hierin afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel. Voordat we uw reisschema aanpassen nemen we altijd eerst contact met u op om u eerst te informeren over alle mogelijkheden en de eventuele extra kosten.

De garantie geldt niet voor afgelaste wedstrijden (bijv. door extreme weersomstandigheden), vluchtannuleringen en –vertragingen.