Home » Voetbalreis van de week

TIPS JOUWVOETBALREIS.NL:

WEEKENDJE LIVERPOOL EN OMGEVING

Afbeelding5-10.png

Altijd al is naar Liverpool willen gaan en gelijk 2 Engelse voetbalwedstrijden in de Championship bezoeken? Voor 349 euro p.p. ben jij erbij en dat inclusief retourvlucht en verblijf. Daarnaast zou je via onze collega's van Voetbaltravel.nl de wedstrijd tussen Liverpool en Tottenham Hotspur kunnen bezoeken. Wel ben je dan beduidend meer geld kwijt. Je kan er ook voor kiezen als je graag Anfield Road wilt bezoeken om een stadiontour te boeken voor een bezoekje aan het stadion van Liverpool. Informeer Jouwvoetbalreis.nl voor de mogelijkheden. Vul onderaan de pagina je gegevens in.

WEEKENDJE LONDEN?! (09-02 T/M 11-02)

Afbeelding3-8.png

Wil jij een wedstrijd in de Premier League en in de Championship bezoeken en dit ook nog is mooi kunnen combineren met een weekendje Londen. Voor slechts 339 euro inclusief retourvlucht en verblijf p.p. ben jij erbij met Jouwvoetbalreis.nl 

Vul onderaan de pagina je gegevens in.

MIDWEEKSE COMBINATIETIP BIRMINGHAM CHAMPIONSHIP

Afbeelding6-2.png

2 Wedstrijden in de Engelse Championship bezoeken? Wat dacht je van deze thuiswedstrijden van Aston Villa en Wolverhampton Wanderers...?! Bezoek deze clubs met een rijke geschiedenis in Birmingham en omgeving. Voor slechts 339 euro p.p. inclusief retourvlucht en verblijf. Vul onderaan de pagina je gegevens in.

Heb je interesse in 1 van de wedstrijden van de week of in de combinatie voetbalreis vraag hier dan eenvoudig een offerte aan. Geef hierbij a.u.b. zoveel mogelijk je voorkeuren aan dan kunnen wij een offerte geheel naar jouw wensen maken! 

Op elke offerte zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

U ontvangt onze offerte via e-mail.

Wij gebruiken alleen uw telefoonnummer als we vragen hebben om uw offerte te kunnen maken.

* Bij de richtprijs inbegrepen: wedstrijdticket, hotelovernachting(en) en vliegreis. De richtprijzen zijn per persoon en zijn inclusief btw. De wedstrijddata en het vermelde tijdstip zijn onder voorbehoud. De organisatie van de Premier League maakt doorgaans 6-8 weken van te voren de definitieve wedstrijdgegevens bekend.

Je kunt je Engelse voetbalreis ook zonder vliegreis boeken. Of als je langer in Engeland wilt blijven dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt dit aangeven bij extra wensen. Wij controleren de beschikbaarheid van wedstrijdticket, hotel en vliegreis pas nadat wij een offerte-aanvraag hebben ontvangen. Dus wees er snel bij!